Postadres

Postbus 42
5400 AA UDEN
Nederland

Bezoekadres

Rietdekkerstraat 6
5405 AX UDEN
Nederland

Telefon:
+31 (0)413 246121
Fax:
+31 (0)413 246237
info@dwpt.nl
www.dwpt.nl

D&W Process Technology

D&W, specialist in procesinstallaties

Al sinds 2000 is D&W gespecialiseerd in de engineering en ontwikkeling van procesinstallaties van roestvaststaal voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en (fijn)chemische industrie. In de afgelopen jaren hebben wij veel expertise op dit gebied verkregen door de engineering en uitvoering van projecten voor onder andere. Friesland-Melkunie, Coroos, Hoogesteger.

Wij richten ons speciaal op het bedenken en realiseren van klantgerichte oplossingen ter optimalisatie van productieprocessen. Of het nu gaat om aanpassing van een bestaande installatie of om een nieuwe installatie, D&W bedenkt en ontwikkelt samen met u. Daarbij houden we rekening met specifieke wensen en eisen die u heeft ten aanzien van uw proces. Nadat er overeenstemming is bereikt wordt de te bouwen procesinstallatie volledig in eigen beheer gebouwd.

Ook voor reiniging van uw installatie bent u bij ons op het juiste adres. Cleaning in Place (CIP) is hiervoor de perfecte oplossing. De reinigingsunit die D&W ontwikkelt en bouwt is geheel aangepast aan uw specifieke wensen.

Zurück zur Übersicht