Postadres

Postbus 121
5700 AC HELMOND

Bezoekadres

Panovenweg 18
5708 HR HELMOND

Telefoon:
+31 492 578 686
Fax:
+31 492 578 691
info@kuijpers.com
www.kuijpers.com

Kuijpers B.V.

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1.000 medewerkers en een omzet van 200 miljoen euro. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energie neutrale en gezonde installaties te realiseren. Met een compleet concept en verschillende specialismen in huis, kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog.

Één van onze specialismen is werken in de procestechniek. Wij voeren vakkundig alle werkzaamheden uit op het gebied van piping, procestechniek (elektrotechniek, werktuigbouwkunde) en procesautomatisering. Dankzij onze multidisciplinaire expertise en jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis die nodig is om uw kritische productieprocessen betrouwbaar te laten verlopen. Daarmee dragen wij bij aan uw continuïteit.

Wij werken exclusief voor de voedselindustrie, de farmacie en de fijn-chemie. Ongeacht de grootte van de productielocaties leveren wij procesinstallaties van A tot Z op: van RVS leidingsystemen voor het transporteren van uw product, tot de opslag ervan in tanks of ketels, inclusief de kleppen en alle andere componenten. Wat er ook bij hoort: het besturingssysteem om uw productie- of procesinstallatie optimaal te laten werken. Daarbij werken we intensief met u samen: u gaat immers over de technologie in uw productieproces. Wij vertalen die in techniek, zodat u daarmee veilig en betrouwbaar kunt produceren.

 

Terug naar overzicht

Lid worden?

Als DMFI-lid heeft u vele voordelen. Lid van DMFI worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van DMFI

Bereikbaarheid

DMFI
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
dmfi@metaalunie.nl