De moderne foodfabriek – Ontwerpen, onderhouden en efficiënt produceren

De moderne foodfabriek moet aan vele eisen voldoen. Consumenten en retailers vragen om smakelijke, gezonde en veilige producten tegen acceptabele kosten. Dit betekent een hygiënisch ontworpen fabriek, die duurzaam produceert, efficiënt grondstoffen gebruikt en lang meegaat. Wat betekent dit voor innovatie, voor ontwerp of voor onderhoud? Hoe benut je de fabriek zo goed mogelijk? Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens de tweede editie van het Food Technology Event. VMT, de stichting PAVO en de brancheverenigingen NVDO en DMFI hebben samen een gevarieerd programma samengesteld.

Food Technology Event
Het Food Technology Event is de jaarlijkse bijeenkomst waar professionals op het gebied van procestechnologie in de levensmiddelenketen kennis uitwisselen en netwerken. Vorig jaar is het event voor het eerst op kleine schaal georganiseerd en dit naar volle tevredenheid van de aanwezigen. Dit jaar breiden we het Food Technology Event uit. ’s Ochtends vindt er een plenaire opening met enkele key note sprekers plaats gevolgd door diverse parallelsessies – al dan niet georganiseerd met (kennis)partners – waarin actuele onderwerpen worden uitgediept en bediscussieerd.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bestemd voor: Plant managers, procestechnologen, engineers, maintenance managers, ontwerpers van procesinstallaties, machine- en componentenleveranciers voor de voedselverwerkende industrie, hoofden technische dienst, Asset Managers, kwaliteitsmanagers, onderhoudsmanagers, operators, toeleveranciers en system integrators.

Kom naar het Food Technology Event en laat u bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen! Meer informatie? Klik hier…..

Terug naar overzicht