VALVE WORLD EXPO 2016

’s Werelds nr. 1 beurs voor industriearmaturen voor de vierde keer in Düsseldorf: internationale vakwereld komt bijeen op VALVE WORLD EXPO 2016

Ze worden op alle vlakken ingezet maar zijn in afmeting en toepassing zeer verschillend: armaturen die voor veiligheid in de olie- en gasindustrie zorgen, fluïden door chemische installaties leiden, toe- en afvoer van water, gas of hoog-corrosieve stoffen regelen of in de drankindustrie voor de correcte doorstroming zorgen.

VALVE WORLD EXPO toont van 29 november tot en met 1 december in drie beurshallen de gehele bandbreedte van industriearmaturen. Het aanbod omvat armaturen, armatuurcomponenten en – onderdelen, installatieaandrijvingen en –regelaars, compressoren, services en software voor ingenieurs, organisaties en uitgeverijen.

Gedurende drie dagen zijn de beurshallen 3, 4 en 5 dé internationale ontmoetingsplek voor de branche van armatuurspecialisten en experts uit de toepassende industrieën. De afnemers komen uit de segmenten olie, gas- en petrochemie, chemische industrie, levensmiddelenindustrie, marine- en offshore-industrie, water- en afvalwaterbedrijf, automotive en machinebouw, farmacie, medische industrie en krachtcentraletechnologie.

Nu al is meer dan 19.600 vierkante meter netto-tentoonstellings-oppervlakte geboekt. Er hebben zich 638 exposanten uit 39 landen aangemeld. De meeste Europese ondernemingen komen uit Italië, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Turkije en Nederland. Van Overzeese zullen veel exposanten uit de USA, India, Taiwan, Zuid-Korea en China naar Duitsland komen.

De begeleidende vakconferentie ‘VALVE WORLD Conference Düsseldorf 2016’ zal in hal 4 opnieuw door KCI worden vormgegeven. Naast toekomstthema’s als materiaalkeuze, nieuwe technologieën en processen voor de productie en toepassing van ventielen, nieuwe energiebronnen, en analyses van nieuwe services, staat een intensieve toelichting op de structuur van de branche op de voorgrond.

Lezingen, workshops en seminars zullen de inhoud van de conferentie meer diepte geven. Er worden experts van over de hele wereld verwacht die met de deelnemers aan de conferentie ideeën uit zullen wisselen over innovaties uit het dynamisch groeiende segment van de ventieltechnologie met alle voor- en opvolgtechnologieën.

Pump Summit, de internationale tentoonstelling met conferentie voor pompentechnologie, vindt op 29 en 30 november in hal 7.0 (begane grond) plaats. Hier ontmoeten netwerkers en pompspecialisten elkaar, producenten, handelaren en gebruikers van pompen, afsluitingen en compressoren presenteren hun producten en wisselen vakkennis uit.

De top over pompen wordt door een conferentie begeleid. Hierin staan lezingen en workshops over de toepassing van pompen en afsluitingen in de meest uiteenlopende industrieën op het programma.

Meer informatie vindt u op het internet op www.valveworldexpo.de en www.pumpsummit.de.

Terug naar overzicht