Terugblik DMFI ledenbijeenkomst: Lely

DMFI lidmaatschap opent deuren!
Dat hebben onze leden donderdag 20 april jl. weer mogen ervaren tijdens een bedrijfsbezoek aan innovator in de agrisector Lely. Vanuit de samenwerking van DMFI-NBT met brancheverenigingen Machevo & Bulk Vereniging  en GMV waren de leden uitgenodigd de Lely Campus in Maassluis te ontdekken.

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.
Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Werkend aan innovatieve oplossingen waarmee klanten kunnen uitblinken in melkproductie, om de wereld op een duurzame manier te voeden.
Maar Lely innoveert op meerdere gebieden. Lely doet met GoDare veel om jongelui enthousiast te maken voor machinebouw en techniek, om zo uiteindelijk nieuwe aanwas te werven. Bewonderenswaardig wat zij investeren om de jeugd te betrekken bij de techniek. Stichting GoDare is mede door Lely opgericht en heeft als doel jeugd en jongeren tot 25 jaar te laten ontdekken, verkennen en creëren.

Nieuwe contacten
Tijdens de netwerkborrel aan het eind van de dag zijn, zoals altijd, interessante contacten gelegd.
Door onze bijeenkomsten toegankelijk te maken wordt het netwerk van van DMFI omvangrijker. Grote kans dat u interessante nieuwe contacten opdoet tijdens een van onze bedrijfsbezoeken.
Meer informatie: https://www.lely.com/nl/.

Heeft u een idee voor een volgend bedrijfsbezoek of een kennissessie?
Vertel het ons en stuur uw idee naar dmfi@metaalunie.nl.

Terug naar overzicht