Postadres

Trompmoledyk 6
8651 ER IJLST
Nederland

Bezoekadres

Trompmoledyk 6
8651 ER IJLST
Nederland

Telefoon:
+31 (0)515-532888
Fax:
+31 (0)515-532886
info@berco-rvs.nl
www.berco-rvs.nl

Berco BV

Berco BV is een gespecialiseerde toeleverancier van machines, apparaten en tanks in roestvaststaal voor de voedingsmiddelen industrie.
Met meer dan 25 jaar ervaring en vakbekwame medewerkers is Berco BV een betrouwbare partner in de voedingsmiddelenindustrie.

Berco BV staat bekend om de gekwalificeerde en uitstekend gemotiveerde vakmensen. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn en beschikken over een uitgebreid machinepark,
kunnen wij RVS producten en aluminium producten voor u op maat maken. We kunnen uw ideeën op maat en op papier voor u uitwerken.

Berco BV beschikt over een interne teken- en engineeringsafdeling. Hier kunnen uw ideeën digitaal worden uitgewerkt, voordat het geproduceerd wordt.
Hierdoor worden faalkosten tot een minimum gereduceerd. Het uitgebreide machinepark van Berco BV is afgestemd op de voedingsmiddelenindustrie.
Om de kennis wat betreft hygiëne in combinatie met ontwerpen in de voedingsmiddelenindustrie op peil te houden is Berco BV “company-member” van de EHEDG.

Berco BV beschikt over lasmethodekwalificaties (LMK/WPQR) volgens EN ISO 15613-15614-1 en is VCA* gecertificeerd.
Onze lasser zijn gekwalificeerd (LK/WQC) volgens EN ISO 9606-1, begeleidt door een interne gecertificeerde las-coördinator (International welding technologist IWT/MLT).

Terug naar overzicht