Postadres

Uddelerveen 79
3888ML Uddel
Nederland

Telefoon:
0577 723 136
info@dbpe.nl
www.dbpe.nl

De Bruin Tankbouw

De Bruin Process Equipment (DBPE) is een familiebedrijf met vestigingen in Uddel en Zutphen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige procesketels en -tanks voor food, feed en chemische industrie. Ons bedrijf heeft verschillende certificaten, waaronder ISO 9001, ISO 3834-2, Kiwa BRL-756/03 en PED H en H1. Deze certificaten bevestigen onze expertise en bekwaamheid om hoogwaardige producten te produceren.

Onze producten bieden een breed scala aan mogelijkheden voor de verwerking van zuivelproducten, zoals mengen, koken, kristalliseren, koelen, pasteuriseren en steriliseren. Het doel is om voor elke vraag een passende oplossing te vinden. Bovendien hechten we veel waarde aan samenwerking met onze klanten om duurzame oplossingen te bereiken. We besteden bijvoorbeeld veel aandacht aan de reinigbaarheid van onze tanks door het gebruik van de juiste materialen, hoogwaardige lasprocessen en het zorgvuldig slijpen en polijsten van de lassen. In onze vestiging in Zutphen, waar al meer dan 100 jaar tanks en ketels worden vervaardigd, beschikken we over gespecialiseerde kennis en vaardigheden om hygiënisch hoogwaardige apparaten te produceren.

Duurzaamheid staat bij DBPE hoog in het vaandel. We maken gebruik van groene energie, opgewekt door onze eigen zonnecollectoren en een biomassaketel. Hierdoor kunnen we op een duurzame manier werken en tegelijkertijd de kosten laag houden. Dit heeft voordelen voor zowel het milieu als de prijsstelling van onze producten. Bovendien stimuleren we de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van opleidingen, cursussen en bijscholing. Ons streven is om een constant hoog niveau van vakinhoudelijke kennis en technisch vakmanschap te handhaven.

 

Terug naar overzicht