Postadres

Zeeweegbree 13
8472 BD WOLVEGA
Nederland

Telefoon:
+31 6 11567779
info@fcps.nl
www.fcps.nl

Flowcomm Projects & Service

Flowcomm Projects & Service is de betrouwbare totaalleverancier voor geoptimaliseerde hygiënische productieprocessen. U vindt er top-class engineering, kwalitatieve procesapparatuur en service. Alles onder één dak.

Dit garandeert duurzame oplossingen voor nieuwe projecten. Of hoogwaardige en veilige updates van bestaande installaties. Door te focussen op projecten kunnen we competitief aanbieden en verregaande garanties afgeven met een laag risicoprofiel.

Klanten waarderen Flowcomm Projects & Service met name door de manier waarop we zaken doen. Integriteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen het solide fundament onder onze werkwijze. We komen gemaakte afspraken altijd na en nemen de verantwoordelijkheid voor het resultaat. Dit alles schept de juiste voorwaarden voor een duurzame klant/leverancier-verhouding. Al onze activiteiten zijn gericht op de lange termijn.

Bij ieder project werken we alleen met echte specialisten, zowel binnen ons eigen bedrijf als bij onze partners. Vakmensen die onze uitgangspunten delen. Door te investeren in kennisoverdracht creëren we een flexibele schil die de continuïteit waarborgt. De integratie van engineering, componentenleveranties en onderhoud zorgt voor verhoging van de kwaliteit, het verlagen van doorlooptijden en perfecte nazorg. Kortom: bij Flowcomm Projects & Service is uw project in de juiste handen.

Terug naar overzicht

Lid worden?

Als DMFI-lid heeft u vele voordelen. Lid van DMFI worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van DMFI

Bereikbaarheid

DMFI
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
dmfi@metaalunie.nl