Postadres

Doornhoek 3870
5465 TB Veghel
Nederland

Bezoekadres

Doornhoek 3870
5465 TB Veghel
Nederland

Telefoon:
+31 88 00 89 500
info@flowfirm.nl
www.flowfirm.nl

FlowFirm B.V.

Wat doen we
Flowfirm ontwerpt, bouwt en onderhoud werktuigbouwkundige procesinstallaties in de Food en Pharma industrie. Het team bestaat uit 160 jonge en talentvolle medewerkers die voornamelijk on-site werkzaam zijn door heel Nederland. De werkzaamheden worden vanuit de vestigingen in Emmen, Nieuwkijk en Veghel aangestuurd. We voelen ons verbonden door de passie voor techniek en drang naar ontwikkeling, verbetering en de sterke drang naar kwaliteit. Dit binnen een positieve werkcultuur.

Visie /missie
Door het bieden van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde (voedselveiligheid en continuïteit) in procesengineering, projectmanagement en uitvoering willen we de meest waardevolle partner zijn voor onze klanten. Met state of the art kennis, toekomstgerichte oplossingen en een positieve werkcultuur werken we iedere dag weer aan vertrouwen, respect en aan 100% klant en medewerkerstevredenheid. Dit zien wij als de basis voor een langdurige relatie.

Verantwoord ondernemen
Voor onze klanten werken we dagelijks aan projecten waarbij we streven naar maximale voedselveiligheid en minimale impact op het milieu. Dit doen we door bij projecten een positieve bijdrage te leveren d.m.v. waterbesparingen, energie optimalisaties en warmte terugwinning. Ook onze interne processen zijn gericht op duurzaamheid. Wij geloven in goed voorbeeld doet volgen. Verantwoord ondernemen begint bij onszelf. Kortom gezamenlijk streven naar een betere wereld.

The smart way forward in Food & Pharma
De Food & Pharma industrie is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, productielijnen en het optimaliseren van bestaande processen. Flowfirm helpt daarbij. Van de analyse van de doelstellingen en specificaties, via het ontwikkelen, bouwen en ingebruikname van productielijnen, tot en met de (begeleiding van) service en onderhoud. Daarnaast geven we advies over de realisatie van integrale oplossingen voor optimale processen en hoogwaardige producten tegen beheersbare kosten.

Bezoekadressen
Jacob Roggeveenstraat 3
7825 VX Emmen

Hopbrouwer 9
5253 RD Nieuwkuijk

Doornhoek 3870
5465 TB Veghel

Terug naar overzicht