Postadres

Postbus 299
7600 AG ALMELO
Nederland

Bezoekadres

Bedrijvenpark Twente 20
7602 KA ALMELO
Nederland

Telefoon:
(+31) 546 574 222
info@ftnon.com
www.ftnon.com

Food Technology Noord-Oost Nederland B.V.

OUR SOLUTIONS CONTRIBUTE TO HEALTHY FOOD FOR EVERYONE

Bij FTNON werken we voortdurend samen met onze klanten en technische partners. Een diepgaand begrip van de klant maakt het mogelijk om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun processen en faciliteiten te optimaliseren. Als een voorloper zet FTNON normen in de industrie, met name op het gebied van hygiëne en innovatie. We nemen verantwoordelijkheid, niet alleen voor de oplossingen die we bieden, maar ook om de planeet te voorzien van gezond en veilig voedsel samen met onze klanten. De apparatuur en procesoplossingen die we leveren, zijn gebaseerd op:

  • grondige kennis van de uitdagingen waar voedselverwerkende bedrijven voor staan
  • een sterk in-house project- en engineeringteam dat “kant-en-klare” oplossingen ontwikkelt
  • hoogwaardige productie en assemblage van productielijnen en stand-alone machines voor voedselverwerking
  • bewezen R&D-afdeling met gepatenteerde robotica- en procestechnologieën
  • met meer dan 50 jaar ervaring heeft FTNON bewezen een voorloper te zijn met betrekking tot hygiënische oplossingen voor voedselverwerking en groeit het snel in het toepassen van robotica in haar productielijnen voor de voedingsindustrie.

FTNON is een internationaal toonaangevende leverancier van innovatieve en betrouwbare technische totaaloplossingen voor de verse snij- en thermische voedselverwerkende industrie. Als een ervaren en wereldwijd actieve partner bieden wij intelligente, efficiënte en voedselveilige oplossingen. Wij hechten veel waarde aan een partnerschapsbenadering van het bedrijfsleven en streven naar het toevoegen van grote waarde aan de processen van onze klant. Met vestigingen in Almelo, Delft, Horst (NL), Salinas (VS) en Shanghai (CN) en een gerenommeerd dealernetwerk bedienen we de fresh cut en thermische markt wereldwijd.

Terug naar overzicht