Postadres

Willige Laagt 14
5757 PZ LIESSEL
The Netherlands

Bezoekadres

Willige Laagt 14
5757 PZ LIESSEL
The Netherlands

Telefoon:
+31 (0)493-342152
info@hvlmetaal.nl
www.hvlmetaal.nl

HVL Projects B.V.

HVL Projects ondersteunt als totaaloplosser in het afvullen van vloeistoffen in diverse processen

We zijn daarin gespecialiseerd in onder andere de volgende facetten:

  • Simpele tankbouw tot poeder inmeng installaties.
  • Afvulsystemen voor IBC, drums, cans en flessen
  • Transportsystemen
  • Leidingwerk
  • Automatiseren van logistieke handeling (bv. palletiseren)

Projecten kunnen we Turn-key opleveren, waar HVL als totaaloplosser acteert. Dit doen we in een grote diversiteit aan branches, bijvoorbeeld in de chemie en de food.

Buiten het afvullen van vloeistoffen zijn we breed inzetbaar voor grote diversiteit aan andere projecten, we worden hierin graag uitgedaagd. Dit sluit goed aan bij het bedrijf HVL Metaalbewerking dat wij ook hebben.

Hoe groot de uitdaging ook is, HVL gaat verder!

HVL Metaalbewerking is een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf uit Liessel (NB) met de focus op diverse branches. Gestart in 1994 zijn we inmiddels gegroeid naar ca. 95 collega’s op 12.500m² werkoppervlakte. We zijn een metaalbedrijf dat met passie denkt en werkt in het voordeel van onze klanten. Omdat bedrijfsprocessen in onze ogen altijd beter, eenvoudiger en goedkoper kunnen zijn wij breed ervaren in diverse branches en beschikken we over diverse specialisme.

Wij zijn bewerkers van metaal. De bouwers van machines, modules en halffabricaten uit metaal. Maar ook vooral de bedenkers van slimme oplossingen en systemen op basis van metaal.

Terug naar overzicht