Postadres

Fruitweg 11-13
2525 KE Den Haag
Nederland

Bezoekadres

Fruitweg 11-13
2525 KE Den Haag
Nederland

Telefoon:
+31(0)70-3888 950
Fax:
+31(0)70-3890 238
info@kalmeijer.com
www.kalmeijer.com

Kalmeijer BV

Bij de aanschaf van ambachtelijke bakkerijmachines (zoals deegverwerking / deeglijnen, kleinbroodmachines / pistoletopbollers, koekjesvormmachines en broodsnijmachines) moeten er keuzes worden gemaakt en daar gaat een lange weg aan vooraf.
Hierbij gaat het om capaciteit, receptuur, mogelijkheden, bedieningsgemak, betrouwbaarheid, nazorg, prijs en natuurlijk kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de bakkerijmachines (deegverwerking/deeglijnen, kleinbroodmachines/ pistoletopbollers, koekjesvormmachines en broodsnijmachines) zelf, maar ook en juist van de producten die er dagelijks mee gemaakt zullen worden. Deze kwaliteit wordt immers continu beoordeeld door uw klanten en zij mogen niet teleurgesteld worden.

Met Kalmeijer kiest u voor een bedrijf met negentig jaar ervaring in het produceren van machines voor de ambachtelijke bakkerij. Deze ervaring in bakkerijtechniek vindt u terug, niet alleen in onze bakkerijmachines, maar ook in de totale organisatie.

U kiest met de aanschaf van onze bakkerijmachines (deegverwerking/deeglijnen, kleinbroodmachines/pistoletopbollers, koekjesvormmachines en broodsnijmachines) ook voor een zeer goede service en nazorg. Nu en in de toekomst.

Terug naar overzicht