Postadres

Noordervaartdijk 3
1561 PS KROMMENIE
Nederland

Bezoekadres

Noordervaartdijk 3
1561 PS KROMMENIE
Nederland

Telefoon:
+31 75 628 78 55
Fax:
+31 75 628 04 76
info@klinkenbergbv.nl
www.klinkenbergbv.nl

Klinkenberg Zaanstad BV

Klinkenberg B.V. heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling van bulkhandling machines. Wat begon met transportschroeven heeft zich uitgebreid naar hoogwaardige proces machines. Klinkenberg is begonnen als een smederij in het jaar 1865 die voornamelijk drijfwerken repareerde, en is in ruim een eeuw tijd uitgegroeid tot een expert in de productie van transportschroeven, mengsystemen, doseerschroeven voor in de voedingsmiddelenindustrie en meer!

Ons bedrijf is meer dan een eeuw geleden opgericht in de Zaanstreek, ook wel de keuken van Nederland genoemd. Onze jarenlange ervaring met het produceren van machines voor de voeding is dan ook te danken dat wij – als Klinkenberg – zijn opgegroeid in de keuken van Nederland. Onze experts volgen de ontwikkelingen in de diverse branches waar ze transportschroeven c.q. proces machines voor ontwerpen op de voet, om zo perfect aan te sluiten bij uw vraag. Onze ontwerpers en productiemedewerkers worden regelmatig opgeleid of volgen de laatste ontwikkelingen die gaande zijn binnen de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG), Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI), Hygienic Design Network (HDN) of werken mee aan het zetten van de normen bij de NEN-commissies.

Dankzij de efficiënte werkwijze van de onderneming garanderen wij klantgerichtheid en korte levertijden. Ons hightech machinepark is uitgerust met een volledig autonome las-robot die met grote precisie onderdelen produceert. Voor gesneden RVS-onderdelen heeft Klinkenberg onlangs (2018) een state of the art 6kW precisie fiberlaser in gebruik, die met grote snelheid en maximale precisie onderdelen vervaardigt. Daarnaast werken de engineers sinds 2001 met 3D-CAD-systeem, waarmee ze ontwerpen testen en advies uitbrengen over de afmetingen en materialen. Zo realiseert Klinkenberg na ruim anderhalve eeuw nog steeds kwaliteit op maat.

 

 

 

Terug naar overzicht