Postadres

Bronsweg 3
5342 NZ Oss
The Netherlands

Bezoekadres

Bronsweg 3
5342 NZ Oss
The Netherlands

Telefoon:
+31 (0)412 782000
info@orangeworks.nl
www.orangeworks.nl

OrangeWorks

Met het merendeel van onze klanten in de voedselverwerkende industrie doen we al meer dan 20 jaar zaken.

Bij Orangeworks begrijpen we ook dat onze klanten in een markt zitten met forse concurrentie en dat we ons alleen kunnen onderscheiden door snelle levertijden en hoogwaardige kwaliteit. Dat is voor de klant van essentieel belang. We maken standaard onderdelen op voorraad en kunnen dan snel producten op maat monteren.

Daarnaast hebben wij in 2019 onze productielocaties samengevoegd en verruild voor één prachtige state-of-the-art werkplaats in Oss, waardoor we beter kunnen samenwerken en onze kwaliteit op grotere schaal kunnen waarborgen.

Alle machines en apparaten die Orangeworks ontwerpt, fabriceert en installeert hebben een gezamenlijk kenmerk: betrouwbaarheid.

Of het nu gaat om een eenvoudige transportband, een onderdeel in skidbouw of een complexe opwerkinstallatie, de betrouwbaarheid van het apparaat of de machine is essentieel. Verrassingen moeten uitgesloten worden.

Om dit te bereiken wordt nauwgezet overleg gevoerd met de opdrachtgever. Met creativiteit en inventiviteit worden optimale oplossingen gevonden en de beste eindresultaten gerealiseerd. Alles binnen de gestelde criteria van tijd, geld en kwaliteit.

Orangeworks is ook actief in werkgebieden als de milieusector, (bijvoorbeeld flotatie-units geheel onder keur) en werkgebieden waar hittebestendigheid een kritische rol speelt.

Met gekwalificeerde lassers en lasmethoden. Uit gecertificeerde materialen die tot in detail traceerbaar zijn. Beproefd en onderzocht middels radiografisch-, penetrant-, ultrasoon- en magnetisch onderzoek.

Geconserveerd geheel volgens specificatie van de opdrachtgever. Afgemonteerd volgens opgave en volledig gedocumenteerd in fabricagerapporten.

Terug naar overzicht