Postadres

Postbus 786
5400 AT UDEN
Nederland

Bezoekadres

Koperslagerstraat 4
5405 BS UDEN
NEDERLAND

Telefoon:
+31 (0)413 - 225000
info@rvsnonferro.nl
www.rvsnonferro.nl

RVS NON FERRO

RVS NON FERRO is gespecialiseerd in frame- en machinebouw voor OEM-bedrijven. We ontwerpen en bouwen bijvoorbeeld spiraalvriezers, schroeftransporteurs, warmtewisselaars,  procestanks en andere oplossingen waarin hoogwaardige plaat- en buisbewerking een hoofdrol spelen. Dit doen we voor opdrachtgevers in de food-,  zuivel- en farmaceutische industrie.

Typerend voor onze aanpak is de volledige ketenregie. Wij verzorgen alles van projectmanagement, engineering en productie tot assemblage en montage. Daarbij lopen we voorop in techniek en kwaliteit. Veel aandacht gaat uit naar verbetering. Wat kan slimmer? Hoe kunnen we een machine optimaliseren? Die vragen drijven ons. Juist door voortdurend meedenken en innoveren bouwen we langdurige partnerships op met onze opdrachtgevers.

Op de volgende punten maken wij het verschil:

  • Gedegen projectleiding, strakke organisatie en procesbeheersing
  • Oplossingsgerichte houding
  • Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling
  • Borging van kwaliteit en veiligheid
  • Meedenken en innoveren: wij verbeteren machines
  • Vakmensen met passie voor roestvast staal

RVS NON FERRO is opgericht in 1963 en maakt deel uit van de SLB GROUP, een familiebedrijf met een internationale scope. Ons doel? Bijdragen aan slimme technologische oplossingen in food, water en milieu. Daarbij zetten we in op duurzame relaties met opdrachtgevers en medewerkers.

Terug naar overzicht