Postadres

Postbus 680
5140 AR Waalwijk
Nederland

Bezoekadres

Keurweg 2
5145 NX Waalwijk
Nederland

Telefoon:
+31 (0) 416 - 566060
Fax:
+31 (0) 416 - 563215
sales.nl@sks-online.com
www.sks-online.com

S.K.S. B.V.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in Roestvast stalen leiding- en procescomponenten t.b.v. de lichte procesindustrie.

Op basis van een jarenlange ervaring hebben wij een totaalpakket samengesteld waarin we de mogelijkheid bieden om verschillende prijs/kwaliteit niveaus te kiezen. In deze “supermarkt” hebben we een volledig pakket installatiematerialen in verschillende maten en uitvoeringen en daarnaast de bijbehorende procesappendages van de meest toonaangevende merken.

Met de aanwezige voorraad en kennis van zaken kunnen wij snel en objectief inspelen op uw behoefte. Indien u gebruik maakt van onze flexibiliteit creëert u voor uzelf een goederen en informatiestroom “op maat”. Hierin staat verkrijgbaarheid, bereikbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid centraal.

Ervaring en specialisme
U communiceert met een gesprekspartner die weet waar u over praat, hierover mee kan denken en met de enorme mogelijkheden binnen het S.K.S. pakket, de meest ideale oplossing biedt voor uw behoefte.

Constant kwaliteit en prijsniveau
Ons streven naar duidelijkheid en een duurzame relatie, met u maar ook met onze toeleveranciers, vraagt om een consequente werkwijze.
Eenmaal gekozen voor een bepaalde kwaliteit, garanderen wij een vaste uitvoering en prijsniveau. Daarnaast is deze continuïteit een waarborging voor de actuele eis op gebied van traceerbaarheid.

Beschikbaarheid van de componenten
Voortdurend evalueren wij onze afzet en de vraag in de markt. Op basis van deze gegevens onderhouden wij onze voorraad constant.
Wij hebben ons magazijn gevuld met leidingcomponenten die voldoen aan de actuele eisen en richtlijnen.
Naast procesappendages liggen er ook de nodige spare-parts van de meest toonaangevende fabricaten op voorraad.

Terug naar overzicht