Postadres

Rudolf Dieselstraat 7
8013 NJ Zwolle
Nederland

Bezoekadres

Rudolf Dieselstraat 7
8013 NJ Zwolle
Nederland

Telefoon:
+31 (0)38-467 06 66
Fax:
+31 (0)38-467 06 88
info@silowacht.nl
www.silowacht.nl

Kaak Silos & Dosing B.V.

Streven naar eenvoud en gebruikersgemak

Silowacht is één van de markleiders in de bakkerijsector en inmiddels actief in vele sectoren waar grondstoffen worden verwerkt. De oorsprong van Silowacht verklaart ook haar naam: Silo spreekt voor zich en wacht is afgeleid van wegenwacht.

Procesinstallatieproblemen zijn voor ons procesinstallatieoplossingen. Silowacht engineert, ontwikkelt en installeert complete op maatgebouwde silo-installaties, procesinstallaties, transportsystemen, doseersystemen etc. Samen met de service en onderhoudsdienst biedt Silowacht u dus een uniek totaalpakket!

In de complexe wereld waar de techniek continu verandert en veel processen geautomatiseerd worden, zoekt Silowacht naar het evenwicht tussen ambachtelijk werk en geautomatiseerde processen. Wij proberen met de verschillende toepassingen de complexiteit terug te brengen naar eenvoud en bovenal gebruikersgemak.

Door de brede ervaring in verschillende sectoren heeft Silowacht een grote kennis van verschillende procesinstallaties. Met ons gespecialiseerd en kundig team van 30 eigen medewerkers staan wij bij storingen 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar!

Heeft u een wens of probleem binnen uw productieproces? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u voor een vrijblijvende inventarisatie!

Terug naar overzicht