Postadres

Vrijewade 2
3439 PB Nieuwegein
Nederland

Bezoekadres

Vrijewade 2
3439 PB Nieuwegein
Nederland

Telefoon:
+31 (0) 30 - 26 76 318
info@unispray.nl
www.unispray.nl

Unispray

Unispray is een specialist als het gaat om spuitsystemen voor de voedingsmiddelen-industrie. Onze systemen staan bekend om de hygiënische vormgeving, eenvoudige bediening, stabiele werking en een onderhoudsvriendelijke constructie. Geen wonder dat de gepatenteerde spuitsystemen van Unispray naam hebben gemaakt.

Met zijn unieke, gepatenteerde spuitsysteem heeft UNISPRAY kans gezien om in korte tijd een plaats te veroveren op de Europese markt en zijn wij in staat om voor iedere toepassing een geschikte invetunit te maken. Deze markt is constant in beweging en wij kunnen hierop snel, adequaat en efficiënt inspringen dankzij onze jarenlange ervaring in de bakkersbranche.

De eenvoudige constructie van de invetunits zorgt er voor dat het onderhoud hieraan en de storingsgevoeligheid minimaal zijn. Wij zijn er in geslaagd dit spuitsysteem onder te brengen in een roestvrijstalen constructie zodat er een hygiënisch spuitsysteem is ontstaan waarvan de prijs/kwaliteit verhouding erg gunstig is. Al deze items dragen bij aan een gunstig werkklimaat op de werkvloer.

De invetunits die UNISPRAY produceert zijn geschikt om verschillende lossingsmiddelen te verspuiten. De toevoer van het te verspuiten product kan plaatsvinden door middel van een druktank, een pomp of rechtstreeks vanuit de container. De opkomst van de meer olie-achtige lossingsmiddelen waarvan de viscositeit lager is, vereist een verfijnde nozzle die in staat is om met lage luchtdrukken (80 mbar = 0.08 bar) deze olie te verspuiten. Het concept waar UNISPRAY mee werkt heeft er voor gezorgd dat zowel in de ambachtelijke als in de industriële bakkerijen, de vervuiling veroorzaakt door de zogenaamde overspray, sterk is afgenomen. Hiermee kan de bakker tegemoet komen aan de gestelde eisen binnen de HACCP-richtlijnen van de overheid. De hygiënische omstandigheden rondom de invetunit zijn hiermee natuurlijk ook verbeterd. Het gevolg hiervan is een vermindering van het verbruik van lossingsmiddelen, een schonere werkplek in de bakkerij en lagere schoonmaakkosten.

Heeft u daarnaast speciale wensen of stelt u hoge eisen aan uw spuitsysteem? Met onze jarenlange ervaring in de bakkersbranche zijn wij in staat op uw vraag een passend antwoord te geven.

Terug naar overzicht

Lid worden?

Als DMFI-lid heeft u vele voordelen. Lid van DMFI worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van DMFI

Bereikbaarheid

DMFI
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
dmfi@metaalunie.nl